Süleyman Eczacıbaşı İlkokulu
Fuat Edip Baksı Mahallesi Zeki Yavaş Sokak No106 Bayraklı/İZMİR

VİZYON

Süleyman Eczacıbaşı İlkokulu olarak;öğrencilerimizin,Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları doğrultusunda yetişmelerini sağlamak,İlimiz ve İlçemiz okulları içinde örnek alınacak bir okul olmaktır. Sloganımız ise ´´MUTLU ÇOCUK,MUTLU OKUL´´hedefine ulaşmaktır.

MİSYON

Biz Süleyman Eczacıbaşı ilkokulu ailesi olarak; bütün öğrencilerimizin yetenekli,katılımcı,yenilik ve gelişmeye açık,teknolojiyi çağın gereklerine göre kullanabilen,üreten ve düşüncelerini en iyi şekilde ifade edebilen ,ahlaki değerlerimizi özümseyen, küçüklerine sevgi gösteren,büyüklerine saygılı olan öğrenciler yetiştirmek ,üst öğrenim kurumuna ve hayata en iyi şekilde hazırlanmalarını sağlamaktır.

Normal Eğitim

Doğal Gaz

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Adres: Fuat Edip Baksi Mah. Zeki Yavaş sk No:106 BAYRAKLI İZMİR İl Merkezine uzaklık(KONAK): 11 Km İlçe Merkezine uzaklık(Bayraklı): 2 Km

BAYRAKLI İZMİR

Sportif Etkinlikler

Okulumuzda futbol, halk oyunları, resim kursları ve ders dışı drama eğitimi faaliyetleri yürütülmektedir.

Diğer Hususlar

Okulumuz temiz okul-sağlıklı okul belgesi, eko okullar yeşil bayrak, beslenme dostu okullar sertifikası, okulum temiz belgesi, sıfır atık belgesine sahiptir.